Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Van der Linden Advies met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Van der Linden Advies verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Van der Linden Advies worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Van der Linden Advies aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Van der Linden Advies aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Van der Linden Advies opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Van der Linden Advies alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Van der Linden Advies niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Van der Linden Advies worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Van der Linden Advies uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Van der Linden Advies worden onderhouden wordt afgewezen.